A Google kiadta a 2010-es évre vontakozó keresési statisztikákat.

A magyarországi jellemzők közül kiemelik, hogy  a magyar netezők elsősorban közösségi életet élnek (Facebook, Iwiw) és játszanak a neten. Emellett a statisztikákból kiderül, hogy a 2010-es választásokra kevesebben kerestek rá, mint az X-faktor tehetségkutató egyik versenyzőjére Király L. Norbertre.

A Legnépszerübb emberek kategória Top 3 befutója 1. Király L. Norbert 2. Malek Miklós 3.Justin Bieber lett.

Az eredményekből kitűnik még, hogy Király L. Norbi utáni keresések megelőztek még olyan külföldi sztárokat is mint: Selena Gomez, David guetta, Miley Cyrus, Lady Gaga, Robert Pattinson vagy Michael Jackson. Természetesen ezek az eredmények főleg az október végi időszakban figyelhetőek meg.

A leggyorsabban növekvő keresések közt a két tehetségkutató közül az X-faktor megelőzte a Megasztár-t. X-faktor hetedik a Megasztár a kilencedik helyen végzett.

 

 Linkek:

Király L. Norbi Videók
X-faktor videók

 

A bejegyzés trackback címe:

https://x-faktor-magyar.blog.hu/api/trackback/id/tr562506155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása